Despre Ferma de Animale Rasa Pura

despre ferma noastra

Infiintata in anul 2006, ferma de animale Rasa Pura se intinde pe o suprafata de 10 de hectare, si se afla la doar 20 de minute de orasul Gaesti, Judetul Dambovita in localitatea Petresti, sat Coada Izvorului.

Detalii

Ferma noastra are toate autorizatiile legale si este in registrata la Registrul Comertului cu numarul de autorizatie J15/979/2006. Ferma de carantina autorizata pentru operatiuni de import/export bovine cu varsta de pana la 24 de luni, in Uniunea Europeana si in tari terte din afara uniunii.

Principala activitate a fermei Rasa Pura este vanzarea si cumpararea de animale de rasa precum si cresterea si depozitarea animalelor de rasa de inalta calitate cu certificate de pedigree - vaci, oi, capre, cai de rasa pura.

Importam si exportam animale in toata Europa si nu numai. Mentinem cateva rase distincte care satifac necesitatile atat a comerciantilor cat si a crescatorilor de animale de rasa din intreaga lume.

Cumparam, Crestem si Vindem Animale de Rasa Pura 100%

Animalele pe care le avem sunt nascute, hranite si crescute in ferma Rasa Pura. De-a lungul anilor ne-am straduit sa cumparam, reproducem si sa crestem animale folosind numai nutreturi naturale bazate pe iarba. Consideram ca este obligatia noastra ca si crescatori de animale de rasa pura, sa reproducem cele mai bune specii, pentru a mentine si a consolida materialul genetic pur al raselor noastre.

Localizare Ferma din Satelit


Vizualizare hartă mărită

Pentru Informatii:

S.C. Ramot Gil Impex S.R.L.
Ferma de Carantina Bovine "Rasa Pura"


137351 Comuna Petresti, Jud.Dambovita
Sat Coada Izvorului
Administrator: Gheorghe Chivu
E-mail: contact@rasapura.com

 

Centru de Colectare(Carantinare) Animale Vii - Bovine
Autorizatie nr. 176/12.12.2013

Site web dezvoltat de:
Vrei un site? Construim site-uri web incepand de la 99 Euro. Oferim servicii de gazduire si publicitate online.