Cumparam si Vindem Animale Rasa Pura


Punem la dispozitia dvs. majoritatea raselor de bovine, ovine, caprine, porcine si cabaline cu certificate de calitate si pedigree. Animalele sunt ingrijite si mentinute in cele mai bune conditii in ferma Rasa Pura.

La cerere, va putem aduce orice tip de animal de rasa si in orice cantitate dorita de dvs. fie ca se afla sau nu in stocurile fermei noastre.

Vindem: Bovine de rasa - Vaci Holstein , Simmental , Vaca Bruna ( Braunvieh ) , Ovine de Rasa Pura - Oi Suffolk - Oaia Turcana - Oi Charollais - Oi din rasa Ţigaie Sârbească Caprine de Rasa Pura - Capre Boer si multe alte rase la cerere.

Aveti de vanzare animale de rasa? Contactati-ne pentru a va oferi cel mai bun pret de pe piata!

Despre Animalele de Rasa Pura

Animalele de rasa pura sunt acele animale care au fost crescute până la statutul de rasa pura, ca urmare a imperecherii animalelor pur sânge cu animale de alta rasa. Asociațiile de crescători considera ca materialul genetic pentru ca un animal sa fie considerat de rasa pura sa fie de obicei mai mare de 87,5%.

In creșterea animalelor, registrul de rasa, deasemenea cunoscut ca un registru genealogic sau înregistrare, este o listă oficială a animalelor într-o anumită rasă a cărui părinți sunt cunoscuti. Animalele sunt de obicei înregistrate de către crescători lor, atunci când sunt încă tinere.