Despre Ferma de Animale Rasa Pura


Infiintata in anul 2006, ferma de animale Rasa Pura se intinde pe o suprafata de 10000 de hectare, si se afla la doar 20 de minute de orasul Gaesti, Judetul Dambovita in localitatea Petresti, sat Coada Izvorului.

Ferma "Rasă Pură" se află în Comuna Petrești, Județul Dâmbovița și are dotări la standarde europene. Creștem si Vindem Animale de Rasă. Oferim spre vânzare numai animale de rasă pură, atent selecționate și verificate în conformitate cu normele europene.

Ferma noastra are toate autorizatiile legale si este in registrata la Registrul Comertului cu numarul de autorizatie J15/979/2006. Suntem recunoscuti ca fiind printre cele mai de calitate ferme de rasa pura din Romania.

Principala activitate a fermei Rasa Pura este vanzarea si cumpararea de animale de rasa precum si cresterea si depozitarea animalelor de rasa de inalta calitate cu certificate de pedigree - vaci, oi, capre, cai de rasa pura. Importam si exportam animale in toata Europa si nu numai.

Mentinem cateva rase distincte care satifac necesitatile atat a comerciantilor cat si a crescatorilor de animale de rasa din intreaga luma.