Transport Animale


Cu o gama variata de vehicule specializate, ferma noastra, la cerere, va pune la dispozitie si transportul animalelor acolo unde le doriti. Animalele sunt ingrijite si mentinute in cele mai bune conditii in ferma Rasa Pura.

Conditii speciale de transport animale

Transportul animalelor vii necesita evident o atentie speciala. Transportul animalelor vii se supune multor feluri de reglementari. Pe langa regulile generale de siguranta in trafic, transportul animalelor vii se mai supune si regulilor de confort si igiena a animalelor.

De regula, transportul animalelor se face cu vehicule special concepute pentru acest lucru. Un exemplu tipic sunt vehiculele de transport cai, porci etc. Daca doriti mai multe informatii despre acest serviciu aditional de transport nu ezitati sa ne contactati.

Transport Profesional

Serviciile noastre de transport indeplinesc toate standardele in domeniu si avem in dotare camioane dotate la cel mai inalt standard de securitate de la 3 tone pana la 44 tone, iar soferii acestora sunt calificati si au multa experienta in spate, si sunt calificati in lucrul cu animalele.

Cu o mare varietate de camioane de transport animle vii in conditii foarte bune, putem sa va transportam animalele la cel mai competitiv pret de pe piata.