Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de confidențialitate

Stimați clienți, 

Acest document conține informații importante cu privire la protecția datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vă rugăm să îl parcurgeți până la final pentru a putea lua o decizie informată cu privire la modul în care interacționăm cu dumneavoastră.

După cum probabil cunoașteți deja, pe 25 mai 2018 a intrat în vigoare Regulamentul General privind Protecția Datelor (UE) 2016/679 (GDPR). GDPR este o reglementare unică, direct aplicabilă în toate statele membre ale Uniunii și înlocuiește Directiva 95/46/CE și, implicit, prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

S.C. Ramot Gil Impex S.R.L., în calitate de operator în sensul GDPR, denumită în continuare “Ramot Gil”, aplică o politică de confidențialitate și securitate a datelor cu caracter personal în strictă conformitate cu prevederile GDPR, iar ca parte a angajamentului nostru pentru respectarea drepturilor persoanelor ale căror date personale le prelucrăm, vă punem la dispoziție, mai jos, informații relevante privind modul, scopul, temeiul legal și durata pentru care vă prelucrăm datele personale, precum și drepturile de care beneficiați și felul în care puteți să le exercitați.

Puteți afla mai multe informații privind politica de protecție a datelor personale aplicată de compania S.C. Ramot Gil Impex S.R.L. înaintând o cerere la unul dintre punctele noastre de lucru sau prin e-mail la adresa contact@rasapura.com.

Ce date cu caracter personal utilizăm ?

Prelucrăm datele dumneavoastra de contact (nume, prenume, număr de telefon), precum și istoricul dumneavoastră de cumpărături pentru a interacționa cu dumneavoastră.

De asemenea, atunci când vizitați unul dintre site-urile noastre, putem prelucra informații despre dispozitivele utilizate pentru accesarea site-urilor și despre interacțiunea dumneavoastră cu site-urile.

De ce prelucrăm datele dumneavoastră ?
Ramot Gil a obținut datele dumneavoastră personale direct de la dumneavoastră pentru că ați achiziționat unul dintre produsele sau serviciile vândute de noi sau ne-ați solicitat informatii.
Utilizăm aceste date pentru realizarea următoarelor interese legitime ale noastre sau ale partenerilor noștri:
– Punerea la dispoziție de promoții, oferte și noutăți adaptate intereselor și nevoilor dumneavoastră; 
– Oferirea de servicii asociate; 
– Pentru a asigura buna funcționare a site-urilor noastre și pentru a îmbunătăți performanța acestora.
De asemenea, dacă ne-ați solicitat o ofertă sau ați achiziționat un produs sau un serviciu vândut de Ramot Gil, prelucrăm datele dumneavoastra pentru a vă putea raspunde la solicitări și pentru a vă furniza serviciul sau produsul respectiv.

Cât timp prelucrăm datele dumneavoastră ?

Pentru a vă asigura o experiență cât mai personalizată în interactiunea cu noi, păstrăm datele dumneavoastră personale pentru o perioadă de maximum cinci ani de la ultima dumneavoastră interacțiune cu Ramot Gil, cu excepția cazurilor în care reglementările legale aplicabile impun o perioadă mai mare de stocare. Totuși, nu ne angajăm să păstrăm aceste date pentru întreaga perioadă menționată mai sus și putem șterge sau anonimiza datele dumneavoastră mai devreme.

Cui dezvaluim datele dumneavoastră ? 
Ramot Gil nu vinde, nu transferă, nu dezvăluie și nu permite accesul la datele dumneavoastră cu caracter personal unor terți care nu au legatură cu activitatea sa.

Pentru a putea atinge scopurile descrise mai sus, Ramot Gil poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal furnizorilor de produse și servicii angajați de Ramot Gil pentru interacțiunea cu dumneavoastră, respectiv:

– operatori de logistică angajați de Ramot Gil;
– furnizori de servicii IT ce asistă Ramot Gil pentru funcționarea și întreținerea sistemelor și site-urilor Ramot Gil;
– partenerilor Ramot Gil prin intermediul cărora sunt vândute produsele și serviciile pe care le solicitati Ramot Gil;
– furnizorilor de servicii de întretinere și garanție angajați de 
Ramot Gil.
În toate cazurile descrise mai sus, dezvăluirea datelor dumneavoastră cu caracter personal este realizată în baza unui contract încheiat cu destinatarii datelor, prin care aceștia se obligă să utilizeze datele exclusiv în scopul în care le-au fost încredințate, să respecte obligația de confidențialitate și de asigurare a securității datelor, precum și să respecte toate prevederile legislației în vigoare cu privire la protecția datelor cu caracter personal. 
De asemenea, putem dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor autorități publice (Parchet, Poliție, instanțele judecătoresti și altor organe abilitate ale statului), în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate de acestea. 

Ce drepturi aveti și cum le puteți exercita? 

Intrarea în vigoare a GDPR vă asigură următoarele drepturi pe care le puteți exercita în mod gratuit:
– Sa fiți informat/ă, o data pe an, dacă Ramot Gil vă prelucrează sau nu datele personale și care sunt acestea;
– Să solicitați corectarea datelor transmise, în cazul în care acestea sunt incorecte sau incomplete;
– Să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră, pentru motive întemeiate și legitime ce țin de situația dumneavoastră particulară. În cazul prelucrărilor în scop de marketing direct, vă puteți opune oricând în mod gratuit și fără justificare;
– Să solicitați ștergerea datelor dumneavoastră, cu excepția situațiilor în care legea interzice ștergerea.

Puteți exercita drepturile menționate mai sus prin transmiterea unui e-mail la adresa contact@rasapura.com. Pentru protejarea datelor dumneavoastră cu caracter personal și a intereselor dumneavoastră, vă putem solicita informații suplimentare în scopul identificării dumneavoastră.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră

Atunci când prelucrăm datele dumneavoastră, utilizăm măsuri tehnice și organizaționale care să asigure confidențialitatea, disponibilitatea și corectitudinea datelor dumneavoastră.

Datele cu caracter personal care beneficiază de un regim special de protecție (ex. datele de sănătate) sunt prelucrate în condiții limitative și în concordanță cu dispozițiile legale aplicabile acestui tip de date, cu asigurarea unor măsuri tehnice adecvate pentru protejarea lor.

Cu toate acestea, niciun sistem de securitate a informațiilor nu este infailibil. De aceea lucrăm în mod continuu pentru a asigura păstrarea măsurilor noastre de securitate la cel mai înalt nivel și ne angajăm să vă informăm la timp în cazul oricăror incidente de securitate ce ar putea să prezinte un risc semnificativ pentru drepturile dumneavoastră.

___________

Acest mesaj vă este transmis de S.C. Ramot Gil Impex S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul  J15/979/2006Cod Unic de Înregistrare 18430477, cu sediul în COM. PETREŞTI, COADA IZVORULUI, Cod Postal 137351, Jud. DÂMBOVIŢA, mobil: 00 972 544 339 555tel./fax: 0245 214 875, e-mail: contact@rasapura.com.
Va mulțumim,S.C. Ramot Gil Impex S.R.L.


Politica de utilizare cookies

Ce sunt cookie-urile?

Un cookie este un fișier-text de mici dimensiuni pe care un site îl salvează pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil atunci când vizitați site-ul. Cookie-urile sunt larg utilizate pentru a face site-urile funcționale sau pentru ca acestea să funcționeze mai eficient, precum și pentru a furniza informații deținătorilor site-ului.

Cum pot fi controlate cookie-urile

Puteţi controla şi/sau şterge cookie-urile după cum doriţi – pentru detalii, consultaţi site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor să blocheze plasarea acestora. Dacă faceţi acest lucru, este posibil să fiţi nevoit să setaţi manual unele preferinţe, de fiecare dată când vizitaţi site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opţiuni să nu funcţioneze.

Gestionarea cookie-urilor în browserul dumneavoastră

Majoritatea browserelor vă permit:

  • să vedeți ce cookie-uri aveți și să le ștergeți în mod individual
  • să blocați cookie-uri ale unor terțe părți
  • să blocați cookie-uri ale anumitor site-uri
  • să blocați setarea tuturor cookie-urilor
  • să ștergeți toate cookie-urile atunci când închideți browserul

Dacă optați pentru ștergerea cookie-urilor, trebuie să aveți în vedere că eventualele preferințe se vor pierde. De asemenea, dacă blocați cookie-urile complet, numeroase site-uri (inclusiv al nostru) nu vor funcționa în mod adecvat, iar transmisiunile pe internet nu vor funcționa deloc. Din aceste motive, nu vă recomandăm să blocați complet cookie-urile atunci când utilizați serviciile noastre de transmisiuni pe internet.

Site web dezvoltat de:
Vrei un site? Construim site-uri web incepand de la 99 Euro. Oferim servicii de gazduire si publicitate online.