Transport Animale

Cu o gama variata de vehicule specializate, de la camioane, vapoare si chiar avioane, ferma noastra, la cerere, va pune la dispozitie si transportul animalelor acolo unde le doriti.

Conditii speciale de transport

Transportul animalelor vii necesita evident o atentie speciala. Transportul animalelor vii se supune multor feluri de reglementari. Pe langa regulile generale de siguranta in trafic, transportul animalelor vii se mai supune si regulilor de confort si igiena a animalelor. De regula, transportul animalelor se face cu vehicule special concepute pentru acest lucru. Un exemplu tipic sunt vehiculele de transport cai, porci etc.

Daca doriti mai multe informatii despre acest serviciu aditional de transport nu ezitati sa ne contactati.

Transport Profesional cu Camionul, Vaporul sau Avionul

Serviciile noastre de transport indeplinesc toate standardele in domeniu si avem in dotare camioane dotate la cel mai inalt standard de securitate de la 3 tone pana la 44 tone, iar soferii acestora sunt calificati si au multa experienta in spate, si sunt calificati in lucrul cu animalele.

Cu o mare varietate de mijloace de transport animle vii in conditii foarte bune, putem sa va transportam animalele pe uscat cu camioane specializate, pe apa, cu vapoare sau pe calea aerului cu avionul, la cel mai competitiv pret de pe piata.

Localizare Ferma din Satelit


Vizualizare hartă mărită

Pentru Informatii:

S.C. Ramot Gil Impex S.R.L.
Ferma de Carantina Bovine "Rasa Pura"


137351 Comuna Petresti, Jud.Dambovita
Sat Coada Izvorului
Administrator: Gheorghe Chivu
E-mail: contact@rasapura.com

 

Centru de Colectare(Carantinare) Animale Vii - Bovine
Autorizatie nr. 176/12.12.2013

Site web dezvoltat de:
Vrei un site? Construim site-uri web incepand de la 99 Euro. Oferim servicii de gazduire si publicitate online.